Tuesday, December 26, 2017

Selamat Tinggal Kulit Kusam

Assalamualaikum semua,

Previous post kan FS ada cerita pasal patch test. Ramai lagi sebenarnya orang not aware pasal patch test ni. Tapi FS tekankan sekali lagi, penting sangat everyone untuk tahu dan buat patch test.

Sebab ada possibility kita alergik dengan bahan tapi kita tidak tahu. Dalam dunia ni macam-macam benda kita mungkin alah.

So buatlah patch test ya kawan-kawan.

Now lets move to our new topic. Disebabkan masalah jeragat dan kulit kusam ni banyak sangat kita hadapi jadi kali ni kita berkenalan dengan Collagen Serum Mary Jardin.



Serum ni memang ramai peminat. Bila ada promosi baru mesti customer akan tanya "serum ada promosi?". Haaa, sebab tu bila HQ bagi diskaun Serum you all kena grab sepantas kilat.

Apa best sangat kat Collagen Serum MJ? Bahan apa ada dalam tu?


Bestkan semua bahan tu. Untuk sesiapa yang belum tahu, few bahan tu merupakan pencerah & pemutih yang selamat. Contohnya arbutin.

Tapi ni bukan cerah dalam 3 hari tau.😂

Main Function :
1. Repair
2. Sunblock SPF 30

Apa yang hebat sangat Serum ni?

* Anti-aging (menganjalkan kulit, mengurangkan garis penuaan)
* Kecutkan Jerawat 
* Melembapkan Kulit
* Hilangkan Jeragat (arbutin, vitamin c, licorice)
* Pudarkan Parut

Ni secara ringkas la pasal Serum. Nanti tulis panjang-panjang susah berhenti. Hehe.

Kalau rasa best boleh contact FS tau. Kita borak-borak.😀

📲 WA +6013-8732902
📧 Email: ctrudzilahj@gmail.com

Ps : next entry FS tunjuk testimoni 

No comments:

Post a Comment