Saturday, September 16, 2017

Jana Pendapatan Dan Belajar Ilmu Perniagaan Dengan Mary Jardin

Assalamualaikum,

Tu Kak Tini tengah buat apa tu? Oh baru tidurkan anak. Adira baru siap kemas rumah ke tu muka nampak penat. Amboi Nita merelipnya baju diaa. Hehe. Ok tu je yang sempat tegur kali ni.

Haa kali ni saya nak cerita pasal satu benda yang ramai orang suka. DUIT. Ehh janganlah salah faham kita bukan kata awak mata duitan. Sebab kita pun suka juga, sama la tu kita geng. Hehe

Saya bukan apa, tau ramai sebenarnya akak-akak yang surirumah, kawan-kawan yang belum kerja, adik-adik yang tengah study tu nak cari pendapatan sendiri. Tapi taktau cara. Risau juga terjebak dengan MLM, hutang keliling pinggang nanti. Bukan nak bermewah pun, dapat menyara diri sendiri pun dah cukup bagus.

Itulah sebabnya saya nak beritahu yang Mary Jardin ni ialah platform yang sangat sesuai. CEO Mary Jardin sendiri memang aim untuk membantu lagi ramai wanita untuk berjaya. Nanti bila join MJ hasilnya ialah wanita besi yang berjaya, gigih dan berkarisma. Empowering women.

Jangan risau kalau takde basic pun pasal business. Sebabnya selain jana pendapatan, agent akan diajar ilmu perniagaan juga. Selok belok dunia business ni akan diajar, banyak training percuma provided. Orang kata jadi agent MJ ni ibarat from zero to hero.

Seriously rugi kalau lepaskan peluang ni atau berlengah-lengah. Orang berjaya, bila ada peluang memang terus grab and take action.

Dekat bawah ni saya ringkaskan kelebihan jadi agent MJ:

-Free Online Skin Consultation
-tak perlu modal
-tak perlu simpan Stok (tak risky stok tak laku)
-tak perlu pos barang
-produk high demand
-dapat free ilmu marketing
-direct coaching dari CEO #MaryJardin Dr Maryam Aziz
-support group yang positif
-komisen yang tinggi (bermula dari 15%)

Jadi tunggu apa lagi? Jom cepat join keluarga kami sekarang.

No comments:

Post a Comment